la-Bucuresti.ro     


Fondat 2008     |                     Site dedicat informarii bucurestenilor.                   |     


Acasa  |  Social  |  Politic  |  Economic  |  Legislatie  Sanatate  |  Medicina  |  Sport  |  Divertisment  |  Anunturi  |  Utile  |  Forum  |  Mall  |  Contact

Alte știri

 

Spitalele din București care asigură asistența de urgență în zilele de 1 și 2 mai

Nouă spitale, dintre care două pentru copii, vor asigura asistența medicală de urgență în Capitală în zilele de 1 și 2 mai, informează Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București (DSPMB).

Liniile RATB vor circula pe 1,3 și 4 mai conform programului de duminică

Liniile de transport public de suprafață vor funcționa în zilele de 1,3 și 4 mai a.c. după programul de circulație al unei zile de duminică, se arată într-un comunicat remis AGERPRES de Regia Autonomă de Transport București (RATB).

CGMB: Proiect pentru atribuirea statutului de arie naturală protejată Parcului Văcărești, adoptat

Consilierii municipali au adoptat în ședința de marți un proiect care vizează atribuirea statutului de arie naturală protejată Parcului Văcărești.

Rădoi: Toate stațiile de pe Magistrala II de metrou trebuie modificate, deoarece noile trenuri sunt mult prea late

Peroanele tuturor celor 14 stații de pe Magistrala II de metrou (Berceni - Pipera - n.r.) trebuie modificate, deoarece noile trenuri comandate de administrația Metrorex sunt mult prea late pentru a putea circula, a anunțat miercuri, într-o conferință de presă, Ion Rădoi, președintele Unitatea Sindicatului Liber din Metrou /USLM/.

RATB: Data limită până la care cardurile Activ pot fi utilizate la metrou este 2 mai

Data limită până la care titlurile tarifare (abonamente, bilete unice RATB - Metrorex) deja încărcate pe cardurile Activ, emise de Regia Autonomă de Transport București (RATB), pot fi utilizate la Metrorex, este 2 mai 2014.

RATB reintroduce joi autobuzele liniei turistice Bucharest City Tour; plimbare gratuită pentru bucureșteni de 1 mai

Regia Autonomă de Transport București (RATB) reintroduce din 1 mai autobuzele liniei turistice 'Bucharest City Tour', oferind totodată bucureștenilor posibilitatea de a circula gratuit, în această zi, cu autobuzele supraetajate, în intervalul orar 10,00 - 22,00, în limita capacității de transport, a anunțat, miercuri, regia de transport.

CAB: Judecătorul Stan Mustață și grefiera Mariana Curea, arestați preventiv

Curtea de Apel București a dispus miercuri arestarea preventivă pentru 30 de zile a judecătorului Stan Mustață și a grefierei Mariana Curea, acuzați în dosarul privind trafic de influență pentru soluționarea favorabilă a unor cauze. Decizia CAB nu este definitivă și poate fi contestată.

Dosarul ICA, amânat pentru 13 mai, după ce judecătorul Stan Mustață a fost ridicat de DNA

Curtea de Apel București a amânat pentru 13 mai dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), în care inculpat este și Dan Voiculescu, după ce unul dintre cei doi magistrați din complet, Stan Mustață, a fost ridicat de procurorii DNA pentru corupție.

Stan Mustață, despre acuzațiile DNA: Frânturi de discuții, glume

Judecătorul Stan Mustață de la Curtea de Apel București s-a prezentat, marți, la DNA, unde a negat acuzațiile aduse de procurori despre care a spus că sunt nefondate, fiind " frânturi de discuții" și "glume".

Proiecte culturale din bani europeni, finalizate de Primăria Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a anunțat, marți, finalizarea proiectelor de promovare turistică finanțate din fonduri europene "Orașul vrăjit" (Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti") și "Oameni și locuri" (casele "Cleopatra Trubețkoi" și "Dissescu", Biserica Amzei și muzeele Aman, George Enescu și Minovici), proiecte a căror valoare se ridică la aproape 2 milioane lei. Proiectele au fost selectate în cadrul Programului Operațional Regional și cofinanțate de UE prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. 

Proiect privind finalizarea stației de epurare de la Glina, adoptat de CGMB

Consilierii municipali au adoptat în ședința de marți un proiect privind actualizarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru etapa întâi a proiectului vizând finalizarea stației de epurare de la Glina. 

Voiculescu: Am solicitat procurorului general să facă o anchetă la DNA în legătură cu modul cum a fost tratat Mustață

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat marți că nu îl cunoaște pe judecătorul Stan Mustață, cercetat pentru fapte de corupție, și că a trimis o sesizare procurorului general în care solicită o anchetă la Direcția Națională Anticorupție (DNA) legată de modul cum a fost tratat acest judecător.

CSM a încuviințat reținerea și arestarea preventivă a magistratului Stan Mustață

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviințat reținerea și arestarea preventivă a magistratului Stan Mustață, judecător la Curtea de Apel București.

Sala Palatului

Sala Palatului este situată în Piața Revoluției din centrul orașului București, pe strada Ion Câmpineanu nr. 28 din sectorul 1. Este un edificiu modern, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul de Artă al României.

Arcul de Triumf

Arcul de Triumf este un monument situat în partea de nord a Bucureștiului, în sectorul 1, la intersecția șoselei Kiseleff cu bulevardele Constantin Prezan, Alexandru Averescu și Alexandru Constantinescu. Monumentul, proiectat de Petre Antonescu, a fost construit în perioada 1921-1922 și renovat în perioada 1935-1936. El comemorează victoria României în Primul Război Mondial.

Mai multe biciclete pentru plimbări gratuite, în Parcurile Herăstrău și Kiseleff

Bucureștenii care decid să rămână în Capitală de 1 Mai pot alege parcurile din sectorul 1 pentru a se relaxa câteva ore în mijlocul naturii, în Parcurile Herăstrău și Kiseleff ei putând să opteze pentru o plimbare gratuită cu bicicleta.

DNA: Judecătorul Mustață și un grefier au constituit sau au aderat la grup infracțional de săvărșire de corupție judiciară

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus efectuarea urmăririi penale față următorii: 

Avocata acuzată de fapte de corupție, arestată pentru 30 de zile

Avocata Joldeș Ramona Elena, acuzată de trafic de influență, a primit din partea magistraților Curții de Apel Timișoara mandat de arestare pentru 30 de zile. Pe tot parcursul audierilor la DNA, aceasta a negat că ar fi cerut bani de la denunțător pentru a-i rezolva dosarele civile și penale pe care le avea pe rolul unor instanțe timișorene prin intervenție la diverși procurori și judecători.

DNA: Avocata Ramona Joldes, din Baroul București, reținută pentru trafic de influență

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a inculpatei JOLDES RAMONA-ELENA, avocat în cadrul Baroului București, în sarcina căreia s-a reținut infracțiunea de trafic de influență.

Primăria Capitalei demolează Roata Mare și alte instalații de agrement din Herăstrău

Primăria Capitalei a început luni să demoleze instalațiile de agrement din Parcul Herăstrău, urmărind modernizarea acestui perimetru, care va rămâne loc de joacă pentru copii, au precizat pentru AGERPRES reprezentanți ai Municipalității.

Saiga - antilopa dispărută din fauna România

Muzeul Național de Istorie Naturală 'Grigore Antipa' continuă seria conferințelor din cadrul proiectului 'Istoria lumii vii în 10 exponate'.

Interviu Oprescu: Prioritățile mele - să fac cât mai mult pentru un București al bucureștenilor, dezvoltat, curat și verde

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vorbește, într-un interviu acordat AGERPRES, despre obiectivele sale în acest mandat, afirmând că își dorește să realizeze ''cât mai mult pentru un București al bucureștenilor, dezvoltat, curat și verde''.

RADET va întrerupe furnizarea de energie termică pentru încălzire

Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice București (RADET) va întrerupe de marți furnizarea de energie termică pentru încălzire către bucureșteni având în vedere temperaturile exterioare înregistrate, informează un comunicat al acestei instituții.

Parcul Alexandru Ioan Cuza și Biserica Pogorârea Sfântului Duh

Parcul Alexandru Ioan Cuza, cunoscut și sub numele de Parcul IOR sau Parcul Titan, este poziționat în partea central-estică a Bucureștiului, în cartierul Titan din sectorul 3, într-un perimetru format de străzile Camil Ressu, Liviu Rebreanu, Câmpia Libertății, Baba Novac, Constantin Brâncuși și Nicolae Grigorescu. Biserica Pogorârea Sfântului Duh este un lăcaș din lemn, de tip maramureșan, ridicat aproape de podul de peste lacul din Parcul Al. I. Cuza, după un proiect întocmit de colectivul de proiectare "Arhitect Constantin Joja".

Muzeul Național de Artă al României

Muzeul Național de Artă al României este găzduit de Palatul regal, o clădire impunătoare de pe Calea Victoriei, fostul centru al puterii monarhice din România.

Nouă spitale asigură asistența de urgență în Capitală între 20 și 22 aprilie

Nouă spitale, dintre care două pentru copii, vor asigura asistența medicală de urgență în Capitală în perioada Sărbătorilor Pascale, informează Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București (DSPMB).

Expoziția World Press Photo - din 8 mai în Piața Universității

Expoziția de fotojurnalism World Press Photo, cel mai important eveniment de acest gen la nivel global, va fi prezentă din nou la București, în Piața Universității, în perioada 8-29 mai, informează un comunicat remis joi AGERPRES.

De Paște, Oborul nu face diferențe sociale

Oborul începe să se dezmorțească ușor. Este ora 8 dimineața. Un 'parcagiu' matinal este deja la post. Îmbrăcat gros, cu adidași găuriți, netuns, cu barbă mare, bătrân aproape de 70 de ani.

Alte știri 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

 


laAnunt.ro     |     eMedic.ro     |     LaMedic.ro     |     laExecutareSilita.ro     |     laHotel.ro     |     laZiar.ro     |     la-Facultate.ro     |     la-Firma.ro     |     la-Mall.ro     |     la-Masa.ro     |     la-Televizor.ro     |     Spune-ti parerea.ro

la-Romania.ro     |     la-AlbaIulia.ro |      la-Alexandria.ro     |     la-Arad.ro     |     la-Bacau.ro     |     la-BaiaMare.ro     |     la-Balti.ro     |     la-Barlad.ro     |    la-Bistrita.ro     |     la-Botosani.ro     |     la-Braila.ro     |     la-Brasov.ro     |     la-Buzau.ro     |     la-Calarasi.ro     |     la-Chisinau.ro     |     la-ClujNapoca.ro     |     la-Constanta.ro     |     la-Craiova.ro     |     la-Deva.ro     |     la-DrobetaTurnuSeverin.ro     |     la-Focsani.ro     |     la-Galati.ro     |     la-Giurgiu.ro     |     la-Hunedoara.ro     |     la-Iasi.ro     |     la-Medias.ro     |     la-MiercureaCiuc.ro     |     la-Onesti.ro     |     la-Oradea.ro     |     la-PiatraNeamt.ro     |     la-Pitesti.ro     |     la-Ploiesti.ro     |     la-RamnicuSarat.ro     |     la-RamnicuValcea.ro     |     la-Resita.ro     |     la-Roman.ro |     la-SatuMare.ro     |     la-SfantuGheorghe.ro     |     la-Sibiu.ro     |     la-Slatina.ro     |     la-Slobozia.ro     |     la-Suceava.ro     |     la-Targoviste.ro     |     la-TarguJiu.ro     |     la-TarguMures.ro     |     la-Timisoara.ro     |     la-Tulcea.ro     |     la-Turda.ro |      la-Vaslui.ro     |     la-Zalau.ro

eSante.ro     |     Journaux.ro     |     laTele.ro     |     Magasins.ro     |     Medecin.ro     |     Universites.ro

©2014